Preview Mode Links will not work in preview mode

GURU ER DØD. OG FØDT PÅNY. 

Feb 14, 2024

Ayo Malou

Vært: Missona

“Der er intet som kriser og kærlighed, der kan sætte gang i vores spirituelle udvikling.”

Ayo oplevede en stor krise, da hun var i midten af tyverne. Hun tabte alt sit hår og 10 kilo på få måneder på grund af en galoperende diarré. Hun anede ikke hvorfor, prøvede alt, men intet gav pote, alt imens modløsheden voksede. Så da en veninde anbefalede hende at se en homøopat, var der ikke fordi, der var meget håb og gejst tilbage i Ayo, men hun forfulgte alligevel venindens råd. Og heldigvis for det!

Homøopaten stillede Ayo et utal af spørgsmål og sagde så: “Godt, nu sender jeg dig en pille med posten.” Ayo tog pillen og inden for få dage vendte livsglæden og gnisten tilbage. Og en månedstid senere havde Ayo dun over hele hovedet. Var der en mening med, at Ayo skulle igennem denne krise? Naturligvis, for sådan er det jo med kriser, de sker for os, ikke imod os. Ayos krise gjorde, at hun blev hæklet af sit liv og tvunget til selvransagelse. Hun kunne mærke, at hun var på vej i en forkert retning, og samtidig fik hun øjnene op for homøopatien, som har været med hende lige siden.

I dag har Ayo været homøopat i 20 år, og hun ser det som en af de største gaver i hendes liv. Det har ændret hendes verdensbillede og menneskesyn. “Jeg ser ikke verden, som jeg gjorde før. Jeg ser alle mennesker lidt ligesom snefnug. Langt fra ser de alle ens ud, men ser man dem helt tæt på, så er de så smukke, og de er alle fuldstændig unikke. Jeg har indset, at hvis man virkelig forstår mennesker og sætter sig i deres sko, så er der ikke nogen idioter i verden.” Homøopatiens filosofi og grundprincip er mennesket fremfor diagnosen. Homøopati ser mennesket som et unikt individ og tager hele mennesket i betragtning. En homøopat tager derfor både din konstitution (hvad der lægefagligt kaldes ‘sygdom’), din historik og din personlighedstype i betragtning for at – ud af flere tusinder midler – udvælge lige præcis det middel, der passer til din ubalance.

En homøopat arbejder desuden helhedsorienteret, altså med blik for at mennesket både er fysik, psyke, emotionalitet og spiritualitet. Er du nysgerrig på at forstå mere om homøopati, så lyt med i denne episode af Guru, hvor Ayo deler ud af homøopatiens magi og giver husråd til, hvordan du selv kommer i gang.

Går du og bakser med en ubalance, eller vil du bare gerne vide mere om homøopati, så kan du kan kontakte Ayo på: ayomalou@gmail.com

En lille video om homøopatis historie: https://youtu.be/9wX5AswH2wM

Historisk set er en guru en særlig vis person, som mennesker har søgt råd og vejledning hos i forbindelse med deres spirituelle søgen og udvikling.

Nu er tiden til, at vi hver og en udvikler guruen i os selv. At vi træder i karakter som os selv, skaber kontakt til vores indre autoritet og mestrer vores unikke energi. Så spørgsmålet er: Har du fundet din guru?

Denne podcast er en bevidsthedsudvidende dannelsesrejse igennem vores gæsters gaver, erfaringer og individuelle sandheder, for når vi møder guruen i den anden, forfines guruen i os selv. Dine værter er Sander Stenderup og Missona Aston (som også bærer titlen Hr og Fru Stenderup).