Preview Mode Links will not work in preview mode

GURU ER DØD. OG FØDT PÅNY. 

Mar 1, 2021

Vært: Missona

I dette afsnit af Guru skal du møde Eyajohanna, som er privat jordemoder og medstifter af det online univers Fødelandet.
Fødelandet

I denne samtale er det Eyas egen rejse igennem fødelandet vi kommer med på, fra hendes karrierestart som jordemoder på fuld tid i det offentlige til i dag, hvor hun er privat jordemoder og arbejder og holder fri på sine egne præmisser. Eya deler, hvordan hun følte sig utilstrækkelig og for sensitiv til at være jordemoder i det offentlige, og hvordan hun i dag bruger netop sin “super sensitivitet” til at være den jordemoder, hun er i dag. Med Eyas egne ord er det jordemoderfaglige det sekundære hos hende, mens “alt det andet” er det primære (hvad “alt det andet” er, må du lytte dig til). Eya deler også sin egen - meget barske - historie om at blive mor første gang, og så siger hun nogle ting højt om sig selv, som hun ikke har sagt højt før. Seje, stærke ting, for det er Eya. Eya er så mange ting, hun kan så mange ting, ved så mange ting, og det må man godt sige højt. Janteloven ER død. Tiden er til, at vi ejer os selv, står op for os selv og er hele os selv, og det gør Eya! Lyt med og bliv inspireret omkring at gå den indre vej.

GURU
Historisk set er en guru en særlig vis person, som mennesker har søgt råd og vejledning hos i forbindelse med deres spirituelle søgen og udvikling. Nu er tiden til, at vi hver og en udvikler guruen i os selv. At vi træder i karakter som os selv, skaber kontakt til vores indre autoritet og mestrer vores unikke energi. Så spørgsmålet er: Har du fundet din guru? Denne podcast er en bevidsthedsudvidende dannelsesrejse igennem vores gæsters gaver, erfaringer og individuelle sandheder, for når vi møder guruen i den anden, forfines guruen i os selv.