Preview Mode Links will not work in preview mode

GURU ER DØD. OG FØDT PÅNY. 

Nov 26, 2020

Vært: Sander

Hvis vi skal lede vejen til den frie verden skal vi være parate til at træde ind i vores eget mørke. Men hvad gemmer der sig egentlig bag Per´s mørke? Er den åndelige verden bare et spejl af Per´s kamp mod uretfærdighed? – Og hvorfor er hans far bankmand? Hvad ville der ske hvis Per elskede penge og hvad ville der ske hvis DU elskede penge? Mød desuden Per´s sexualitet og en dyb indsigt i krammekoncepter, kristusbegreber og konspirationsteorier. Lyt med og få en indsigt i hvorfor Guruen er død og opstået på ny!

Denne gang med Per Brændgaard. 

GURU

Historisk set er en guru en særlig vis person, som mennesker har søgt råd og vejledning hos i forbindelse med deres spirituelle søgen og udvikling. Nu er tiden til, at vi hver og en udvikler guruen i os selv. At vi træder i karakter som os selv, skaber kontakt til vores indre autoritet og mestrer vores unikke energi. Så spørgsmålet er: Har du fundet din guru?

Denne podcast er en bevidsthedsudvidende dannelsesrejse igennem vores gæsters gaver, erfaringer og individuelle sandheder, for når vi møder guruen i den anden, forfines guruen i os selv. Dine værter er Sander Stenderup og Missona Aston (som også bærer titlen Hr og Fru Stenderup).