Preview Mode Links will not work in preview mode

GURU ER DØD. OG FØDT PÅNY. 

Jun 11, 2024

Vært: Missona

Ida er kropsaktivist og tror på, at hvis vi virkelig vil ha’ det godt, så skal vi leve meget mere i kroppen. Vi skal registrere hvad der sker i den, bevæge den frit og give den en voldsom masse ro og omsorg. Idas dannelsesrejse startede ret brat, da hun som 16-årig rev sine nordjyske rødder op og flyttede ind hos en familie i en lille landsby i Indien. Denne kæmpe omvæltning gjorde, at Ida, da hun et år senere var tilbage i Danmark og kom i gymnasiet, oplevede en enorm rodløshed, rastløshed og en overskyggende følelse af ikke at passe ind. Så efter 3.g sagde Ida stop. Hun besluttede sig for, at før hun ville forholde sig til studieretning eller noget som helst andet, ville hun finde ud af at få det godt i sin krop. Og sådan blev det. Lyt med og hør Idas rejse og få indsigt i, hvordan du øger din kropsbevidsthed og opnår en grundlæggende følelse af frihed i din krop - en frihed, som giver en mere flydende, rå og intuitiv oplevelse af livet.

GURU - EN PODCAST OM DEN INDRE VEJ
Historisk set er en guru en særlig vis person, som mennesker har søgt råd og vejledning hos i forbindelse med deres spirituelle søgen og udvikling. Nu er tiden til, at vi hver og en udvikler guruen i os selv. At vi træder i karakter som os selv, skaber kontakt til vores indre autoritet og mestrer vores unikke energi. Så spørgsmålet er: Har du fundet din guru?

Denne podcast er en bevidsthedsudvidende dannelsesrejse igennem vores gæsters gaver, erfaringer og individuelle sandheder, for når vi møder guruen i den anden, forfines guruen i os selv. Dine værter er Sander Stenderup og Missona Aston (som også bærer titlen Hr og Fru Stenderup).