Preview Mode Links will not work in preview mode

GURU ER DØD. OG FØDT PÅNY. 

Mar 29, 2021

Vært: Sander

Guru er død. Og født påny. Historisk set er en guru en særlig vis person, som mennesker har søgt råd og vejledning hos i forbindelse med deres spirituelle søgen og udvikling. Nu er tiden til, at vi hver og en udvikler guruen i os selv. At vi træder i karakter som os selv, skaber kontakt til vores indre autoritet og mestrer vores unikke energi. Så spørgsmålet er: Har du fundet din guru? Denne podcast er en bevidsthedsudvidende dannelsesrejse igennem vores gæsters gaver, erfaringer og individuelle sandheder, for når vi møder guruen i den anden, forfines guruen i os selv.


Denne gang med Bastian Overgaard

Stilhed er på alles læber. Og med bogudgivelsen af Støjfri Ledelse sætter pioneren Bastian Overgaard for alvor kollektiv intelligens på dagsordenen. Virksomheder har ingen undskyldning længere for ikke at holde kæft. Lange møder. Tunge dage. De samme mennesker der sidder og plaprer løs til salgsmøder er med ét…….. skåret fra.

Støjfri Ledelse er på ganske få dage braget ind som numero uno på saxo.com under ledelsesbøger. Solen titter frem for de introverte og de afventende jubler i krogene. Støjen er reduceret til nul, bundlinjen kigger opad og bedre trivsel viser sig i horisonten. Det er i sandhed en dejlig tid at være vågen i. Men hvad er det denne stilhed kan? I dagens afsnit af ”Guru – En podcast om den indre vej” trænger jeg ned i Bastians stilhed og famler efter ord i mellemrummets uanede potentiale. Lyt med og bered dig på indsigter og aha-oplevelser – og så skal vi prøve det. Prøve hvad? At være stille sammen!