Preview Mode Links will not work in preview mode

GURU ER DØD. OG FØDT PÅNY. 

Dec 4, 2020

Vært: Sander

Guru er død. Og født påny. Historisk set er en guru en særlig vis person, som mennesker har søgt råd og vejledning hos i forbindelse med deres spirituelle søgen og udvikling. Nu er tiden til, at vi hver og en udvikler guruen i os selv. At vi træder i karakter som os selv, skaber kontakt til vores indre autoritet og mestrer vores unikke energi. Så spørgsmålet er: Har du fundet din guru? Denne podcast er en bevidsthedsudvidende dannelsesrejse igennem vores gæsters gaver, erfaringer og individuelle sandheder, for når vi møder guruen i den anden, forfines guruen i os selv.

Denne gang med Christian Shamani


SHAMANIS LYS
Vi taler om holistisk ind-dannelse og fremtidens skole. Hvordan styrker vi de unges indre kompas? Christian synliggøre visionen i at have en fundamental global uddannelsesstruktur, som klæder de nye sjæle på og gør dem klar til jorden. Hvad består fremtidens uddannelse af? Hvordan skal den opbygges? Vær med til at co-create og skriv dine kommentar.

Og så kan du lytte dig til svaret på, hvordan du arbejder med spirituel intelligens og træder ind i hjertet og sårbarheden.

”Sårbarhed er at stå følelsesmæssigt og mentalt nøgen over for verden, ikke at beskytte sig selv – men at stå med et åbent hjerte til livet”
- Christian Shaman