Preview Mode Links will not work in preview mode

GURU ER DØD. OG FØDT PÅNY. 

Oct 3, 2021

Vært: Sander

Guru er død. Og født påny. Historisk set er en guru en særlig vis person, som mennesker har søgt råd og vejledning hos i forbindelse med deres spirituelle søgen og udvikling. Nu er tiden til, at vi hver og en udvikler guruen i os selv. At vi træder i karakter som os selv, skaber kontakt til vores indre autoritet og mestrer vores unikke energi. Så spørgsmålet er: Har du fundet din guru? Denne podcast er en bevidsthedsudvidende dannelsesrejse igennem vores gæsters gaver, erfaringer og individuelle sandheder, for når vi møder guruen i den anden, forfines guruen i os selv.

Denne gang med Kim Boye

Lyt til den fuldstændige uredigerede samtale mellem Kim og jeg.

Mærk energien i hvordan vi lærer hinanden at kende igennem samtalens kunst. Nuets kræft. En samtale som foregår cirka 40 cm fra hinanden, tæt forbundet, med uundgåelig øjenkontakt på Energivej i Ballerup.

Vi dykker langt ind i Kims tankegange og får belyst en masse følelser, frihedsmuligheder og stærke råd til, hvordan vi kommer længere ind i den uendelige kærlighedsgryde.

Hvordan får vi en stærkere kærlighedsrelation til vores land? Hvordan bliver vi som danskere mere rummelige? Hvorfor er der så mange, der ikke kan se deres frihed?? – og hvad gør du for at bryde ud af dine lænker?

Hvordan gør vi op med vanetænkning, hvornår rejser vi os - og siger STOP!

Desuden taler vi om passion, børneopdragelse og afkodning af adfærd – og en maaaaaaasse andet.